2 parça tavuk gögsü
1 adet orta boy patates
1 adet orta boy sogan
1 adet büyük boy havuç
Birkaç dal maydanoz
1 lt. Kaynamis su
2 yemek kasigi sivi yag
Tuz
Hazirlanisi:
Öncelikle bütün sebzeleri ve tavuk gögsünü küçük küçük küp küp dogruyorayin. Tencereye düktügünüz 2 kasik sivi yagda sogankari kavurun. Ardindan havucu ekleyin ve havuç diriligini kaybedene kadar kavurun. Ardindan patatesi ekleyin. Onu da kavurduktan sonra tavuk gögüslerini ekleyin. Tavuklar beyazlasincaya kadar kavurun ve kaynamis suyu ekleyin. Hemen ardindan ince kiyilmis maydanozlari ve tuzunuda ekleyin. 10 dk. daha kisik ateste pisirin. Sicak servis yapin.
Afiyet Olsun...



Hiç yorum yok:
Yorum Gönder