Malzemeler:
5-6 adet büyük boy mantar
1 parça tavuk gögsü
1 adet orta boy sogan
Kasar peyniri rendesi
Pulbiber, tuz
Hazirlanisi:
Mantarlarin büyüklügünü görebilmeniz için buradan buyrun.
Mantarlarin saplarini kopartin ve güzelce yikayin.
180 dereceli firinda 5 dk. pisirin.
Bu esnada tavuk gögsünü çok küçük küpler halinde dograyin.
Ayni sekilde soganida küçük küçük dograyin.
Ardindan sogani bir tencerede az miktarda sivi yagda kavurun.
Kavrulan soganin içine tavuk gögsünüde ekleyerek 2-3 dk. daha kavurun. Bir miktar tuz ve pul biber ekleyin.
Bu esnada mantarlari firindan çikarin ve içlerine tavuk karisimindan doldurun.
Onun üzerinede rendelenmis kasar peynirinden koyun.
Yaslasik 20 dk. daha pisirin ve yemegimiz hazir.
Sicak servis yapmanizi öneririm.
Afiyet Olsun...
Ayrintili resim için devamina tiklayin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder